skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Faalangst en rijangst training Amsterdam

Wil jij je rijbewijs halen in Amsterdam, maar heb je last van faalangst? Of durf je de weg niet op vanwege je rijangst? Ik zorg ervoor dat jij op een vriendelijke en rustige wijze jouw faal- of rijangst kunt overwinnen. Mijn faalangsttraining is geschikt voor iedereen. Ik zet alles op alles zodat je zeker en vertrouwd de auto in kunt stappen. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met het geven van rijles en ben gediplomeerd hypnotherapeut. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik met therapeutische sessies en rijlessen effectief faal- of rijangst kan aanpakken in Amsterdam.

Verschillende soorten faalangst

Er zijn verschillende soorten faalangst. Weet jij al aan wat voor een soort faalangst jij lijdt? Ik pas de faalangsttraining perfect aan op jouw situatie. Weet jij nog niet precies wat de oorzaak is van jouw rijangst? Hierbij een opsomming van verschillende soorten faalangst:

  • Motorische faalangst
  • Cognitieve faalangst
  • Sociale faalangst

Lees verder om meer te weten te komen over deze verschillende types rijangst.

Amsterdam

rijschool faalangst rijangst

Rijbewijs halen met faalangst

Voor iedere vorm van angst is een passende oplossing. Heb je last van motorische faalangst? Dan kan het helpen om herhalingen veelvuldig te oefenen. Zo worden ze meer vertrouwd en ben je minder bang ze fout te doen. Ook kan rijden in een automaat uitkomst bieden. Je hoeft hierbij immers minder handelingen te verrichten. Cognitieve faalangst zorgt ervoor dat je het lastig vindt te presteren onder druk. Heb jij als kind last van deze faalangst? Ik help je graag succesvol door de toetsen en het examen door. Uiteraard geldt hetzelfde voor volwassenen met faalangst. Sociale faalangst lijkt op cognitieve faalangst. Dat iedereen om je heen in Amsterdam slaagt of grote verwachtingen van je heeft, kan namelijk ook een bepaalde druk op je leggen. Welke faalangst training je ook gaat volgen, ik zorg ervoor dat jij jouw rijangst kunt overwinnen.

Rijangst specialist Amsterdam

Ik ben gespecialiseerd in het verhelpen van rijangst. Met een combinatie van hypnotherapie en trainingen achter het stuur pakken we het probleem bij de kern aan. Voel jij je angstig achter het stuur in Amsterdam? Een drukke stad zorgt voor veel impulsen die jouw angst blootleggen. Vandaar dat we eerst aan de hand van therapeutische sessies op zoek gaan naar de kern van het probleem. Vervolgens gaan we in Amsterdam de weg op om ervoor te zorgen dat je weer vrij achter het stuur zit. Rijangst hebben in Amsterdam kan ontzettend vervelend zijn. Je bent niet zo mobiel als je zou willen en bent soms afhankelijk van anderen die geen rijangst hebben. Laat jezelf niet meer weerhouden om de weg op te gaan. Laat mij je helpen jouw rijangst in Amsterdam te overwinnen.

Meer informatie over mijn trainingen in Amsterdam?

Wil jij je rijangst overwinnen in Amsterdam? Of wil je je faalangst overwinnen en je rijbewijs halen? Vraag dan eens een eerste vrijblijvend intake gesprek aan. Samen breken we jouw rijangst af en bouwen we jouw zelfvertrouwen op. Wil je eerst wat meer te weten over mijn aanpak? Benader mij dan. Ik ben te bereiken via 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Ik zorg er graag voor dat jij jouw rijangst kunt overwinnen in Amsterdam!

Call Now Button Back To Top