skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Leer te rijden zonder faalangst bij rijschool Rijzeker Nederland

Faalangst kan ook volwassenen enorm belemmeren in hun dagelijkse leven. Durf jij door jouw faalangst niet te rijden? Meld je dan aan voor een persoonlijke training bij auto rijschool Rijzeker Nederland. Mijn doelgerichte, veilige en wetenschappelijk onderbouwde therapie voor volwassenen zorgt ervoor dat jij straks zelfverzekerd en zonder zorgen de auto in kunt stappen. Dus kamp jij momenteel met rijangst? Weiger jij deel uit te maken van het verkeer, omdat je tegengehouden wordt door je angsten? Ik zorg er graag voor met mijn rijlessen dat jij deze kunt overwinnen. Meld je direct aan voor mijn faalangst training voor volwassenen bij rijschool Rijzeker Nederland.

Achterhaal van welke faalangst jij last hebt

Weet jij al welke soort faalangst jouw leven beheerst? Er bestaan namelijk verschillende soorten angsten. Mijn trainingen voor volwassenen bieden oplossingen voor de volgende faalangsten:

  • Motorisch
  • Cognitief
  • Sociaal

Rijschool Rijles Faalangst Volwassenen

Het kan zo zijn dat de oorzaak van jouw angst ligt in het feit dat je nog onvoldoende kennis en ervaring in autorijden hebt. De oplossing hiervoor is wellicht minder spannend dan verwacht. Door gewoonweg meer rijlessen te volgen, word je steeds bekwamer in het autorijden. Voel jij je ongemakkelijk bij jouw rijinstructeur? Dan kan er alsnog een faalangst opspelen, terwijl je hier normaliter geen last van hebt. Ga in dat geval op zoek naar een rijinstructeur of rijschool waar je je prettig en gewaardeerd bij voelt. Zo kun jij alsnog plezierig en zelfverzekerd het rijbewijs halen.

Deze angsten hebben veel volwassenen bij het autorijden

Graag leg ik bovenstaande faalangsten kort voor je uit. Wellicht dat je de jouwe ertussen herkent. Volwassenen met motorische faalangst zijn onzeker om bepaalde (nieuwe) dingen te doen. Wat als het fout gaat? Deze faalangst is eenvoudig op te lossen door bepaalde situaties, in dit geval in het verkeer, regelmatig te oefenen. Cognitieve faalangst houdt in dan je het moeilijk vindt te presteren onder druk. Volwassenen die hieraan lijden vinden het erg moeilijk een examen te moeten maken. Tot slot is er de sociale faalangst. Hierbij leggen volwassenen zich vooral een druk op vanuit ‘de ander’. Wat als iedereen het rijbewijs in één keer haalt, behalve jij? Wat als het jou niet in één keer lukt en je daardoor mensen moet teleurstellen in hun vertrouwen in jou? Met mijn rijlessen help ik je graag deze angsten te overwinnen.

Mijn rijschool werkt aan faalangst training voor volwassenen

Ik werk tijdens mijn rijlessen volgens hypnotherapie. Hiermee kan ik zeer grondig, veilig en gecontroleerd jouw angsten aanpakken. Deze faalangst training begint met dat ik jou in een bepaalde trance breng. Het mooie van deze trance, is dat hierdoor jouw onderbewustzijn openstaat voor suggesties. Zo kan ik volwassenen eenvoudig voorzien van meer zelfvertrouwen. Ook kan ik stukje bij beetje onzekerheden en angsten weghalen. Prettig om te weten, is dat al mijn therapieën gebaseerd zijn op wetenschappelijke onderzoeken. Je kunt ook kiezen voor mijn therapeutische sessies. Hierbij breken we samen elke sessie een stukje van je faalangst af. Zo creëren we ruimte waar zelfvertrouwen voor in de plaats kan komen. Kortom, volg de vele andere volwassenen die dankzij de trainingen bij mijn rijschool van hun faalangst af zijn gekomen!

Ontdek hoe ik faalangst bij volwassenen verwijder tijdens mijn rijles

Dus ben jij een van die vele volwassenen die aan faalangst lijdt? Zorgt het ervoor dat jij je rijbewijs niet durft te halen? Heb jij je rijbewijs jaren terug al gehaald, maar durf jij toch de weg niet meer op? Laat mij je dan van die vervelende rijangst afhelpen. Hypnotherapie en therapeutische sessies van rijschool Rijzeker heeft al veel mensen van de juiste hoeveelheid zelfverzekerdheid voorzien. Je bereikt mij door te bellen naar 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Ontdek ook hoe ik faalangst bij volwassenen veilig, persoonlijk en stapsgewijs verwijder!

Call Now Button Back To Top