skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Met mijn rijles jou van je faalangst afhelpen

Heb jij last van faalangst tijdens je rijles? Maar wil je toch graag auto kunnen rijden? Meld je dan aan voor de rijles bij rijschool Rijzeker Nederland. Ik bied een veilige, persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde faalangsttraining aan. Voor verschillende soorten angsten bied ik passende oplossingen. Wil jij straks zelfverzekerd in een auto kunnen stappen? Je niet tegen laten houden door rijangst? Laat mij er dan voor zorgen dat deze angsten jou niet langer belemmeren. Maak ook deel uit van het verkeer, door voortaan goede controle te hebben op jouw faalangst. Mijn rijschool is gespecialiseerd in helpen bij faalangst tijdens rijles.

Bepaal van welke faalangst jij last hebt

Veel mensen denken dat er één soort faalangst bestaat. Dit is echter niet waar. De oorzaken van een bepaalde angst kunnen namelijk enorm verschillen van elkaar. Ik bied oplossingen voor de volgende faalangsten:

  • Motorisch
  • Cognitief
  • Sociaal

Faalangst

Natuurlijk kun je ook rijangst ontwikkelen omdat je gewoonweg nog te weinig kennis en ervaring in autorijden hebt. De oplossing hiervoor spreekt voor zich: meer lessen bij je rijschool. Of wissel van rijinstructeur. Dit kan voor een enorme mentale verandering zorgen. Waar je eerder met lood in je schoenen naar rijles ging, kun je door het wisselen van instructeur voortaan met plezier en een zelfverzekerd gevoel gaan autorijden. Lees verder om meer te weten te komen over bovenstaande faalangsten.

Voor elke angst heb ik een passende oplossing

Heb jij tijdens rijles last van motorische faalangst? Dan ga je dusdanig onzeker door het leven, dat je het liefste niets doet. Zo kun je namelijk ook geen fouten maken. De oplossing hiervoor is voldoende oefening. We oefenen bepaalde situaties dusdanig veel, dat ze voor jou vertrouwd en eenvoudig worden. Jouw angst voor fouten zal snel verdwijnen. Lijd jij aan cognitieve faalangst? Dan klap jij waarschijnlijk dicht als je moet presteren onder druk. Maak jij je nu inderdaad al druk over het rij-examen bijvoorbeeld? Laat mij jou dan rustig voorbereiden hiervoor. Hierdoor ontvang je het juiste zelfvertrouwen om het examen zorgeloos te kunnen doen. Sociale faalangst lijkt erg veel op de cognitieve variant. De druk komt hierbij echter (onbewust) van anderen. Denk jij dat jij de enige bent die nog geen rijbewijs heeft? Ben jij bang mensen teleur te stellen als het je niet in één keer lukt? Ik help jou deze angsten te beheersen. Bij auto rijschool Rijzeker Nederland helpen we jou tijdens de rijlessen je angsten te herkennen en leren we je er op een positieve manier mee om te gaan.

Kom meer te weten over de faalangsttraining bij rijschool Rijzeker Nederland

Om grip te krijgen op jouw angsten, maak ik gebruik van hypnotherapie. Deze methode werkt zeer grondig, veilig en gecontroleerd. Eerst breng ik je in een trance. In deze trance staat jouw onbewustzijn open voor suggesties. Op die manier kan hypnotherapie ervoor zorgen dat je steviger in je schoenen komt te staan. Ik zorg ervoor dat jouw zelfvertrouwen groeit. Tegelijkertijd breek ik je onzekerheid af. Vind jij hypnotherapie een stapje te ver? Kies dan voor mijn therapeutische sessies. Hierbij breken we samen elke sessie een bepaald stukje van jouw angst af. Zo blijft er uiteindelijk niets meer van de angst over en is er ruimte voor zelfverzekerdheid. Zodra jij er klaar voor bent, gaan we de weg op. Zo verankeren we de positieve ervaring van het autorijden, zodat dit de nieuwe realiteit wordt.

Je rijexamen in zonder faalangst?

Je ziet, zelfs wanneer je lijdt aan faalangst, is er een mogelijkheid dat je straks prima kunt autorijden. Laat mij jou van die ellendige rijangst afhelpen. Kies voor mijn hypnotherapie, meld je aan voor mijn therapeutische sessies of schrijf je in voor een faal- en examenangst sessie. Je bereikt mij door te bellen naar 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Ik zorg er graag voor dat jij je faalangst voortaan meester bent, zodat jij ook deel uit kunt maken van het verkeer!

Call Now Button Back To Top