skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Kom van je faalangst af

Meld je aan voor de faalangsttraining bij Rij Zeker Nederland, als iets jou tegenhoudt om te gaan autorijden. Met mijn training help ik je op een wetenschappelijk onderbouwde, persoonlijke en veilige manier van je rijangst af. Omdat er meerdere soorten angsten zijn, bied ik meerdere maatwerk therapieën aan. Allemaal met als resultaat dat jij straks met voldoende zelfvertrouwen aan het verkeer kunt deelnemen. Wil jij je niet langer laten belemmeren door je faalangst? Wens jij zorgeloos auto te kunnen rijden? Meld je dan direct aan voor mijn faalangsttraining.

Voor elke faalangst een passende training

Ik pas mijn training graag aan op jouw faalangst. Elke vorm van angst heeft namelijk een andere behandelmethode. Weet jij al van welke soort angst jij last hebt? Ik bied oplossingen voor de volgende faalangsten:

  • Motorisch
  • Cognitief
  • Sociaal

Faalangsttraining

Uiteraard kan het ook zo zijn dat er faalangst ontstaat, omdat je gewoonweg nog niet zoveel kennis en ervaring in het autorijden hebt. Hiervoor bieden gewone rijlessen vaak al voldoende uitkomst. Is er meer aan de hand? Besluit dan te wisselen van rijschool of rijinstructeur. Het kan namelijk zijn dat juist een bepaalde werkwijze of persoon jou een onzeker en waardeloos gevoel geeft. Is er toch wat extra training nodig om jou van je rijangst af te helpen? Lees verder om te ontdekken hoe ik faalangsten behandel.

Van welke angst heb jij last?

Ben jij heel erg bang fouten te maken? Belemmert dit jou in je dagelijks gedrag en vind je het daardoor erg eng iets nieuws aan te leren of te doen? Dan heb je wellicht last van motorische faalangst. Door bepaalde situaties veelvuldig te oefenen, worden deze steeds meer vertrouwd voor je. Klap jij dicht als je moet presteren onder druk? Bijvoorbeeld tijdens een examen? Dan kan het zijn dat je lijdt aan cognitieve faalangst. Met mijn faalangsttraining kan ik jou zorgvuldig voorbereiden op het examen. Hierdoor geniet je van voldoende zelfvertrouwen voor een positief verloop. Tot slot is er de sociale faalangst. Ook hierbij heb je last van een bepaalde druk, maar deze komt (onbewust) van anderen. Je wilt bijvoorbeeld niemand teleurstellen, of niet achterlopen op het gemiddelde. Meld je aan voor mijn training en ik help je verder.

Kom meer te weten over mijn faalangsttraining

Hoe mijn trainingsmethode zo grondig kan werken? Ik werk met hypnotherapie. Hiermee kan ik je uitermate veilig en gecontroleerd in een trance brengen. Wat deze trance zo bijzonder maakt, is dat jouw onbewustzijn hierin openstaat voor suggesties. Zo kan ik er in die trance voor zorgen dat je meer zelfverzekerdheid krijgt en dat jouw onzekerheid tegelijkertijd afneemt. Naast hypnotherapie bied ik therapeutische sessies aan. Gedurende elke sessie breken we samen een stukje van jouw rijangst af. Uiteindelijk is de gehele angst verdwenen en is er ruimte ontstaan voor zelfvertrouwen. Voel jij dat je er klaar voor bent? Dan gaan we de weg op. Op die manier verankeren we meteen de positieve ervaring van het autorijden. Kies ook voor deze nieuwe realiteit. Kies voor mijn training.

Meld je aan voor mijn faalangsttraining

Heb jij interesse in mijn training, waarmee jouw faalangst snel, doch zorgvuldig verdwijnt? Meld je dan direct aan. Ik zorg er graag voor dat jij jouw rijangst kunt overwinnen. Zo kun je pas echt met volle overtuiging starten aan je rijles en optimaal genieten van het autorijden. Neem contact met mij op door te bellen naar 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Wordt het de hypnotherapie of de therapeutische sessie? Laat mij weten welke faalangsttraining jou het meeste aanspreekt.

Call Now Button Back To Top