skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Rijangst overwinnen in Haarlem met rijles van Rijschool Rijzeker Nederland

Rijangst overwinnen in Haarlem? Dat doe je met de rijles van rijschool Rijzeker Nederland. Naast rijangst trainingen bied ik ook faalangst training en opfris trainingen aan. Mijn faalangst training is uiteraard veilig, gecontroleerd en effectief. Ik help je van je faal- of examenangst af. Zodat jij straks zonder faalangst de auto instapt bij je rijexamen. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met het geven van rijles en ben gediplomeerd hypnotherapeut. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik jou van je rijangst in Haarlem af kan helpen.

Kies voor een training van rijschool Rijzeker Nederland die past bij jouw faalangst

Er bestaat niet één soort faalangst. Heb jij last van één bepaalde faalangst vanaf dat je kind bent? Het kan ook voorkomen dat volwassenen pas op latere leeftijd last krijgen van faalangst.

Om jou te kunnen helpen met het behalen van je rijbewijs moeten we de faalangst aanpakken. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek leren we de situatie al beter kennen. Wanneer duidelijk is waar de onzekerheid tijdens het rijexamen vandaag komt kan ik een oplossing bieden. Ik bied oplossingen voor volgende soorten faalangst:

  • Motorisch
  • Cognitief
  • Sociaal

Iedere soort angst heeft een andere oplossing. Vandaar dat het belangrijk is erachter te komen wat voor soort faalangst jou tegenhoudt om je rijbewijs te halen.

Haarlem

rijschool faalangst rijangst haarlem

Faalangst en examenangst training bij rijschool Rijzeker Nederland in Haarlem

Zoals eerder besproken zijn er verschillende soorten faalangst die jou kunnen weerhouden van het behalen van je rijbewijs in Haarlem. Bij motorische faalangst wordt jouw zelfvertrouwen geremd door onzekerheid. In dat geval zorg ik ervoor dat je voldoende ruimte en tijd krijgt om bepaalde situaties veelvuldig te oefenen. Zo raak je ermee vertrouwd en verdwijnt jouw angst om fouten te maken. Leren rijden in een automaat kan ook een groot verschil maken. Er zitten immers een stuk minder handelingen in dit type auto. Bij cognitieve faalangst vind je het lastig te presteren onder druk. Ik kan elk kind en alle volwassenen helpen aan de juiste zelfverzekerdheid, met een geslaagd examen als resultaat. Bij sociale faalangst speelt er eenzelfde soort angst op. Ben je bang dat je van iedereen om je heen in één keer het rijbewijs moet halen? Denk jij dat iedereen in Haarlem het rijbewijs al heeft? Laat mij jou helpen die rijangst te overwinnen.

Rijangst overwinnen tijdens je rijles in Haarlem

Rijangst kun je vanaf de eerste keer dat je achter het stuur zit krijgen. Het komt echter ook vaak voor dat mensen later in hun leven pas rijangst ontwikkelen. Verder kan het ook nog komen dat je rijangst kreeg na een traumatische ervaring, zoals een verkeersongeluk. Door middel van conversationele hypnotherapie sporen we de kern van jouw rijangst op. Vervolgens gaan we met je rijangst in Haarlem de weg op en zorgen we dat de angst verdwijnt. Na de rijangst training in Haarlem voel jij je weer vrij om de weg op te gaan. Je kunt eindelijk weer overal gaan en staan waar je wilt. Wil je meer weten over mijn rijangst training in Haarlem? Neem dan contact op met rijschool Rijzeker Nederland voor doelgerichte rijlessen om jou van je rijangst af te helpen.

Vrijblijvend intake gesprek voor rijles in Haarlem

Vind jij ook dat het tijd is om nu in Haarlem jouw rijangst of faalangst te overwinnen? Laat mij jou helpen met mijn hypnotherapie en trainingen. Ik help je jouw rijbewijs te halen, ondanks je faalangst. Of ik help je van je rijangst af met doelgerichte rijlessen in Haarlem. Je kunt een geheel vrijblijvend intake gesprek aanvragen. Bel naar 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Ik hielp in het verleden al veel mensen met faalangst of rijangst in Haarlem.

Call Now Button Back To Top