skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Ontdek de voordelen van hypnotherapie

Wist jij dat je faal- en rijangst prima kunt behandelen met hypnotherapie? Kom in contact met Rijzeker Nederland en pak die angst aan. Mijn hypno therapie is veilig, wetenschappelijk onderbouwd en helpt jou op een persoonlijke manier van jouw angsten af. Weet jij al wat de oorzaak van jouw rijangst is? Of is het jou nog onbekend wat jou tegenhoudt om de auto in te stappen? Maak een afspraak met mij en ontdek wat mijn therapie voor jou kan betekenen. Wil jij straks vol zelfvertrouwen en met een veilig gevoel deelnemen aan het verkeer? Laat je niet langer belemmeren door je angsten. Meld je aan voor mijn hypnotherapie!

Zo werkt hypno therapie

Heb jij last van faalangst als het aankomt op autorijden? Kamp jij met rijangst als je deel uit moet maken van het verkeer? Of stel jij al jaren het behalen van het rijbewijs uit, omdat jij al begint te trillen, zweten en hyperventileren als je alleen al denkt aan autorijden? Dan biedt hypnotherapie uitkomst.

Hypnotherapie

Deze therapie is gebaseerd op de kracht van suggestie. Eerst breng ik je op een volledig veilige en gecontroleerde manier in een trance. Tijdens de trance staat jouw onbewustzijn open voor suggesties. Alle angsten, vooroordelen en ingebakken gedachten zijn naar de achtergrond verdreven. Hierdoor kan ik jou voorzien van meer zelfverzekerdheid en je onzekerheden juist weghalen. Al mijn therapieën zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ontdek zelf wat hypnotherapie voor jou kan betekenen.

Deze angsten kunnen aangepakt worden met hypno therapie

Hypnotherapie is uitermate geschikt voor cognitieve en sociale faalangst. Van cognitieve faalangst is sprake als je het lastig vindt om te presteren onder druk. Kijk jij nu al op tegen het rijexamen? Puur vanwege die druk om te slagen? Laat mij je dan helpen met een persoonlijke therapie. Via deze training overtuig ik jouw onderbewustzijn ervan dat je wel degelijk over de vaardigheden en kennis beschikt om auto te kunnen rijden. Tijdens de rijlessen lukt het prima, dus waarom zou het examen dan misgaan? Sociale faalangst lijkt op cognitieve faalangst. De druk die je hierbij ervaart, komt echter vanuit anderen. Niet bewust uiteraard, maar zo voel jij dat. Je wilt niemand bijvoorbeeld teleurstellen dat je het examen niet in één keer haalt of je bent bang dat jij de enige bent die het rijbewijs nog niet heeft.

Wacht niet te lang met het inschakelen van hypnotherapie

Rondlopen met angsten kan voor een enorme belemmering in je levensvreugde zorgen. Naast het feit dat het je mobiliteit beperkt, omdat je niet durft auto te rijden, kan het ervoor zorgen dat je een hoop evenementen en activiteiten misloopt. Stel jij veel zaken uit, omdat je bang bent fouten te maken? Vermijd jij bepaalde afspraken met mensen, omdat er van je verlangt wordt deel uit te maken van het verkeer? Wees die angsten de baas. Mijn hypno therapie zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat. Je leert je angsten te beheersen, waardoor je ze uiteindelijk kunt overmeesteren en overwinnen. Met een mobiel, veilig en plezierig leven als gevolg!

Meld je aan voor mijn hypnotherapie

Heb jij interesse in mijn hypno therapie waarmee ik jou van je angsten af kan helpen? Maak dan direct een afspraak met mij. Ik leg je graag eerst meer uit over hypnotherapie, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren. Laat mij jouw onderbewuste ervan overtuigen dat ook jij veilig en zelfverzekerd deel uit kunt maken van het verkeer. Benader mij door te bellen naar 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Profiteer ook van de vele voordelen die hypnotherapie te bieden heeft.

Call Now Button Back To Top