skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Rijangst overwinnen in Almere doet u bij Rijzeker Nederland

Wilt u uw rijangst overwinnen en uw rijbewijs behalen in Almere? Rijzeker Nederland biedt onder andere faalangsttraining en een faalangst rijexamen. Velen hebben al voor onze ondersteuning op het gebied van rijangst gekozen. Autorijden hoort namelijk voor iedereen toegankelijk en leuk te zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een faalangsttraining en/of het volgen van een faalangst rijexamen. Ook kunt u bij ons terecht voor een opfriscursus autorijden. Wilt u ook uw rijangst overwinnen en weer veilig de weg op in Almere? Dan bieden wij u graag ondersteuning.

Rijangst overwinnen

Wellicht heeft u al eerder een rijbewijs gehaald in Almere, maar maakt rijangst het u onmogelijk om de weg op te gaan. Er kan een angst zijn voor vrachtwagens, rotondes, snelwegen, tunnels of andere verkeerssituaties. Dit kan diverse oorzaken hebben. In samenwerking met u achterhalen we de oorzaak van de rijangst en helpen wij u deze te overwinnen. Zo kunt u straks weer veilig en met hernieuwd zelfvertrouwen deelnemen aan het verkeer. Onze training is geheel op maat en afgestemd op uw angsten. Wij breken steeds weer een stukje van uw fobie af. Wilt u meer weten? Neem dan meteen contact met ons op.

Rijangst Training

Sommige mensen hebben een rijbewijs gehaald, maar hebben sindsdien of later rijangst gekregen bij bepaalde verkeer situaties. Rijzeker Nederland lost dit op!

Rijzekerheid training

Ik bied een rijzekerheid training aan voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar lange tijd niet gereden hebben en zich daardoor niet meer zeker voelen in het hedendaagse verkeer.

Faalangst & Examenangst

Gezakt voor je rijexamen en je weet dat je het kunt. De dag ervoor ging het juist zo goed. Dan valt het woord faalangst /examenangst. Ik help je doelgericht je rijbewijs te behalen.

Faalangsttraining

Rijzeker Nederland biedt u ook een faalangsttraining. Het kan zijn dat u goed kunt autorijden, maar dat u door spanning telkens uw rijexamen niet haalt. Wellicht heeft u dan te maken met faalangst. De oorzaken hiervan zijn divers. Wij ondersteunen bij cognitieve en sociale faalangst. Cognitieve faalangst houdt het presteren onder druk in. Bij sociale faalangst ligt de nadruk meer op het feit dat bekenden van u al geslaagd zijn en u nog niet. Wij bieden onze faalangsttraining geheel op maat aan, wat betekent dat wij ze afstemmen op uw behoeften. Ook kunt u bij ons terecht voor een faalangst rijexamen.

rijschool faalangst rijangst almere

Rijangst almere

Opfriscursus autorijden

Als u al een tijd niet meer met autorijden bezig bent geweest en dit wel weer van plan bent, raden wij u onze opfriscursus autorijden van harte aan. Wij leren u alles wat u nodig heeft, zodat u straks weer vol vertrouwen en veilig de weg op kan. Ook brengen wij verbeteringen in uw rijstijl aan indien nodig. U leert beter observeren en verkeerssituaties beter te overzien. De trainingen kunnen plaatsvinden in een lesauto, maar in overleg ook in uw eigen auto. Neem voor meer informatie over onze opfriscursus autorijden contact met ons op.

Zet ons in Almere in om uw rijangst te overwinnen

Wilt u in Almere uw rijangst overwinnen? Wilt u een faalangsttraining volgen? Of een faalangst rijexamen laten afnemen? Neem snel contact op met Rijzeker Nederland. Wij bieden optimale ondersteuning bij rijangst. Ook voor een opfriscursus autorijden kunt u bij ons terecht. Met de hulp van onze ervaren experts stapt u straks weer met zelfvertrouwen uw auto in. Neem contact met ons op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar =06-37171559 of mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Wij maken dan snel een afspraak met u!

Call Now Button Back To Top