skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Rijangst overwinnen in Amsterdam doet u bij Rijzeker Nederland

Wenst u uw rijangst in Amsterdam te overwinnen? Rijzeker Nederland biedt onder andere faalangsttraining en een faalangst rijexamen. Al velen kozen voor onze ondersteuning op het gebied van rijangst. Autorijden moet namelijk ook voor u leuk en toegankelijk zijn. Bij ons bent u op de juiste plek voor faalangsttraining, maar ook voor het volgen van een faalangst rijexamen. Tevens kunt u bij ons een opfriscursus autorijden volgen. Wilt u uw rijangst snel overwinnen en weer veilig de weg op in Amsterdam? Wij ondersteunen u hier graag bij.

Rijangst overwinnen

Misschien heeft u uw rijbewijs al gehaald in Amsterdam, maar heeft u door rijangst moeite om de weg op te gaan. Zo kunt u een angst hebben voor vrachtwagens, rotondes, snelwegen, tunnels of andere verkeerssituaties. De oorzaken van rijangst zijn divers. Samen met u achterhalen we de precieze oorzaak van uw rijangst en helpen wij bij het overwinnen hiervan. Dit met als doel dat u weer veilig en vol zelfvertrouwen kunt deelnemen aan het verkeer. Wij stemmen onze training geheel op maat en op uw angsten af. Stukje bij beetje wordt zo een deel van de fobie afgebroken. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op.

Rijangst Training

Sommige mensen hebben een rijbewijs gehaald, maar hebben sindsdien of later rijangst gekregen bij bepaalde verkeer situaties. Rijzeker Nederland lost dit op!

Rijzekerheid training

Ik bied een rijzekerheid training aan voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar lange tijd niet gereden hebben en zich daardoor niet meer zeker voelen in het hedendaagse verkeer.

Faalangst & Examenangst

Gezakt voor je rijexamen en je weet dat je het kunt. De dag ervoor ging het juist zo goed. Dan valt het woord faalangst /examenangst. Ik help je doelgericht je rijbewijs te behalen.

Faalangsttraining

Wij bieden in Amsterdam ook een faalangsttraining aan. Wellicht gaat autorijden u goed af, maar zakt u steeds weer voor uw rijexamen door veel spanning. Dan kan er sprake zijn van faalangst, wat diverse oorzaken kan hebben. Wij bieden ondersteuning bij cognitieve en sociale faalangst. Cognitieve faalangst betreft het presteren onder druk. Sociale faalangst betreft angst wanneer anderen (bekenden) al geslaagd zijn en u nog niet. Onze faalangsttraining bieden wij op maat aan, afgestemd op uw behoeften. Ook een faalangst rijexamen kunt u door ons laten afnemen.

rijschool faalangst rijangst amsterdam

Rijangst Amsterdam

Opfriscursus autorijden

Bent u al even niet meer met de auto de weg op geweest, maar wilt u dit wel weer doen? Volg dan onze opfriscursus autorijden. Wij leren u hierbij alles wat u nodig heeft, zodat u straks weer met goede moed de weg op kan. Hierbij brengen wij, indien nodig, ook verbeteringen aan in uw rijstijl. U leert verkeerssituaties beter te overzien en goed te observeren. De trainingen vinden over het algemeen plaats in een lesauto, maar kunnen ook in uw eigen auto plaatsvinden. Meer informatie? Neem contact op voor onze opfriscursus autorijden.

Zet ons in Amsterdam in om uw rijangst te overwinnen

Wilt u aan de slag om uw rijangst in Amsterdam te overwinnen? Wenst u een faalangsttraining? Of wilt u een faalangst rijexamen afleggen? Neem dan direct contact met ons op. Ook wanneer u een opfriscursus autorijden wilt volgen. Wij bieden ondersteuning op maat bij rijangst. Met onze professionele hulp, gaat u straks met zelfvertrouwen met de auto op pad. Neem contact op via het contactformulier hier op de site, bel 06-37171559 of mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Wij maken dan spoedig een afspraak voor het overwinnen van uw rijangst.

Call Now Button Back To Top