skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Rijangst overwinnen in Haarlem doet u bij Rijzeker Nederland

Wilt u uw rijangst overwinnen in Haarlem? Rijzeker Nederland biedt onder andere faalangsttraining en een faalangst rijexamen. Velen hebben al voor onze ondersteuning bij rijangst gekozen. Ons doel is om autorijden voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. U zit bij ons goed voor faalangsttraining, maar ook voor het volgen van een faalangst rijexamen. Ook voor een opfriscursus autorijden kunt u bij ons terecht. Wilt u snel uw rijangst overwinnen en met vertrouwen de weg op in Haarlem? Dan bieden wij u graag de beste ondersteuning aan.

Rijangst overwinnen

Wellicht heeft u uw rijbewijs al eerder in Haarlem gehaald. Echter kost het u moeite de weg op te gaan door rijangst. U kunt angst ervaren bij vrachtwagens, rotondes, snelwegen, tunnels of andere verkeerssituaties. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Samen zullen wij de oorzaak van uw rijangst achterhalen en u helpen bij het overwinnen hiervan. Ons doel is u weer met zelfvertrouwen te geven en veilig deel te laten nemen aan het verkeer. Onze training is geheel op maat en op uw angsten afgestemd. Stukje bij beetje breken we de fobie af. Wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust even.

Rijangst Training

Sommige mensen hebben een rijbewijs gehaald, maar hebben sindsdien of later rijangst gekregen bij bepaalde verkeer situaties. Rijzeker Nederland lost dit op!

Rijzekerheid training

Ik bied een rijzekerheid training aan voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar lange tijd niet gereden hebben en zich daardoor niet meer zeker voelen in het hedendaagse verkeer.

Faalangst & Examenangst

Gezakt voor je rijexamen en je weet dat je het kunt. De dag ervoor ging het juist zo goed. Dan valt het woord faalangst /examenangst. Ik help je doelgericht je rijbewijs te behalen.

Faalangsttraining

In Haarlem kunnen wij ook faalangsttraining aanbieden. Autorijden gaat u wellicht goed af, maar toch zakt u telkens weer voor uw rijexamen door spanning. Faalangst kan dan de boosdoener zijn, wat te maken heeft met diverse oorzaken. Wij ondersteunen bij zowel cognitieve als sociale faalangst.
Cognitieve faalangst behelst het presteren onder druk. Sociale faalangst betreft angst wanneer bekenden van u al geslaagd zijn en u het gevoel heeft achter te blijven. Onze faalangsttraining bieden wij op maat aan, wat geheel wordt afgestemd op uw behoeften. Ook kunt u bij ons een faalangst rijexamen afleggen.

rijschool faalangst rijangst haarlem

Rijangst haarlem

Opfriscursus autorijden

Als u al even geen auto meer heeft gereden en dit graag weer wilt doen, raden wij u onze opfriscursus autorijden ten zeerste aan. U leert hierbij alles wat u nodig heeft om weer met goede moed de weg op te kunnen. Ook in uw rijstijl brengen wij, indien nodig, verbeteringen aan. U leert zowel goed te observeren als verkeerssituaties beter te overzien. De trainingen vinden in onze lesauto plaats, of in overleg in uw eigen auto. Wilt u meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw opfriscursus autorijden.

Zet ons in Haarlem in om uw rijangst te overwinnen

Wilt u direct uw rijangst overwinnen, een faalangsttraining volgen, u aanmelden voor een faalangst rijexamen of een opfriscursus autorijden in Haarlem volgen? Neem dan contact met ons op. Met onze specialistische ondersteuning, stapt u straks weer vol zelfvertrouwen de auto in. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar =06-37171559 of mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Wij helpen u dan spoedig bij het overwinnen van uw rijangst in Haarlem.

Back To Top
Call Now Button