skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Rijangst overwinnen in Zaandam doet u bij Rijzeker Nederland

Wilt u uw rijangst overwinnen in Zaandam? Rijzeker Nederland biedt onder andere faalangsttraining en een faalangst rijexamen. Velen hebben ons al ingezet voor ondersteuning bij rijangst. Wij willen dat autorijden voor iedereen plezierig en toegankelijk is. Bij ons bent u op de juiste plek voor een faalangsttraining of het afleggen van een faalangst rijexamen. Tevens zit u bij ons goed voor een opfriscursus autorijden. Wilt u aan de slag om uw rijangst te overwinnen in Zaandam? Dan bieden wij u de beste ondersteuning.

Rijangst overwinnen

Uw rijbewijs heeft u wellicht al eerder in Zaandam gehaald. Toch kost het door rijangst veel moeite om de weg op te gaan. U kunt angst hebben voor vrachtwagens, rotondes, snelwegen, tunnels of andere verkeerssituaties. Dit kan diverse oorzaken hebben. Wij achterhalen samen met u de oorzaak van de rijangst en helpen bij het overwinnen hiervan. Dit met als doel om u weer vol zelfvertrouwen en veilig de weg op te laten gaan. Onze training stemmen wij op maat op uw angsten af. Beetje bij beetje breken we delen van de fobie af. Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact op.

Rijangst Training

Sommige mensen hebben een rijbewijs gehaald, maar hebben sindsdien of later rijangst gekregen bij bepaalde verkeer situaties. Rijzeker Nederland lost dit op!

Rijzekerheid training

Ik bied een rijzekerheid training aan voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar lange tijd niet gereden hebben en zich daardoor niet meer zeker voelen in het hedendaagse verkeer.

Faalangst & Examenangst

Gezakt voor je rijexamen en je weet dat je het kunt. De dag ervoor ging het juist zo goed. Dan valt het woord faalangst /examenangst. Ik help je doelgericht je rijbewijs te behalen.

Faalangsttraining

In Zaandam bieden wij ook faalangsttraining aan. Autorijden gaat u goed af, maar toch zakt u iedere keer weer voor uw rijexamen door veel spanning. Faalangst is dan wellicht de boosdoener. Dit kan diverse oorzaken hebben. Wij bieden ondersteuning bij cognitieve en sociale faalangst. Cognitieve faalangst betekent prestaties onder druk leveren. Sociale faalangst betreft angst wanneer bekenden van u al geslaagd zijn en u niet wilt achterblijven. Onze faalangsttraining wordt geheel op maat aangeboden, wat wij afstemmen op uw behoeften. Ook een faalangst rijexamen kunt u bij ons afleggen.

rijschool faalangst rijangst zaandam

Rijangst almere

Opfriscursus autorijden

Bent u al even niet meer de weg op geweest met uw auto en bent u dit wel van plan, dan is onze opfriscursus autorijden zeker aan te raden. Hierbij leert u alles wat u nodig heeft om weer met frisse moed de weg op te gaan. Wij brengen, indien nodig, veranderingen aan in uw rijstijl en u leert ook goed observeren en verkeerssituaties beter te overzien. De trainingen kunnen in onze lesauto plaatsvinden of in overleg in uw eigen auto. Meer informatie? Bel dan voor de mogelijkheden voor onze opfriscursus autorijden.

Zet ons in Zaandam in om uw rijangst te overwinnen

Wenst u snel uw rijangst te overwinnen in Zaandam? Wilt u een faalangsttraining volgen? Een faalangst rijexamen afleggen? Of u aanmelden voor een opfriscursus autorijden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met behulp van onze professionele instructeur, gaat u straks weer met volop zelfvertrouwen de weg op. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar =06-37171559 of mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Wij helpen u dan snel bij het overwinnen van uw rijangst in Zaandam.

Call Now Button Back To Top