skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Over Rijzeker Nederland

Hallo mijn naam is Rob van Dijk en ik ben de oprichter van autorij therapeutisch centrum Rijzeker Nederland.

Mijn onvrede met de aanpak van rijangst in de jaren 2006 en 2007 bracht mijn zoektocht naar een zinvolle en resultaat opleverende benadering van het rijangst probleem op gang. De cursussen van Slachtofferhulp gaven me inzicht en analyse mogelijkheden.

Wat ik doen kon was me echter nog niet duidelijk. Dat zette mij op het spoor van hypnose en nlp. Dit zijn de instrumenten waarmee ik angsten aanpak.

Tegenwoordig gebruik ik dus conversationele hypnose (geen trance/slaap), nlp en verhalen. Dit in combinatie met de observatie technieken uit de rij opleiding geeft de mogelijkheid om de client weer controle te geven over zijn/haar mobiliteit.

Ik heb geen vast plan van aanpak, maar speel in op wat ik waarneem bij de client. Ook werk ik af en toe samen met Drs. Monique Overdijk van de Almeerse Psychologen Praktijk om een beter inzicht te krijgen in met name waar trauma’s een rol spelen.

Rob van Dijk

Examenangst

Ik help mensen die examen angst hebben en hierdoor maar niet kunnen slagen voor hun rijexamen. Ik ga op zoek naar het probleem om het vervolgens volledig op te lossen.

Rijangst training

Heb je last van rijangst? Ik heb veel ervaring met het verhelpen van rijangst en vertel je graag meer over mijn aanpak. Neem daarom eens vrijblijvend contact met me op.

Rijzekerheid training

Ik bied een rijzekerheid training aan voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar lange tijd niet gereden hebben en zich daardoor niet meer zeker voelen in het hedendaagse verkeer.

Back To Top
Call Now Button