skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl
Rijangst Training

Sommige mensen hebben een rijbewijs gehaald, maar hebben sindsdien of later rijangst gekregen bij bepaalde verkeer situaties. Rijzeker Nederland lost dit op!

Rijzekerheid training

Ik bied een rijzekerheid training aan voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar lange tijd niet gereden hebben en zich daardoor niet meer zeker voelen in het hedendaagse verkeer.

Faalangst & Examenangst

Gezakt voor je rijexamen en je weet dat je het kunt. De dag ervoor ging het juist zo goed. Dan valt het woord faalangst /examenangst. Ik help je doelgericht je rijbewijs te behalen.

Durf de weg weer op te gaan

Laat je niet langer tegenhouden door rijangst of faalangst. Gedurende een aantal sessies vinden we een manier om jou van je angst af te helpen. Binnen de kortste keren kun je weer zorgeloos de weg op! Wil je meer weten over de aangeboden trainingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Rob van Rijzeker Nederland.

Rijangst overwinnen doet u bij Rijzeker Nederland

Wilt u uw rijangst overwinnen en snel uw rijbewijs halen? Rijzeker Nederland biedt faalangsttraining, een faalangst rijexamen en nog meer! Al vele mensen hebben wij ondersteuning mogen bieden op het gebied van rijangst. Wij vinden dat autorijden voor iedereen leuk en toegankelijk moet zijn. Bij ons bent u op de juiste plek voor een faalangsttraining of een faalangst rijexamen. Ook voor een opfriscursus autorijden bent u van harte welkom bij Rijzeker Nederland. Wilt u direct aan de slag en uw rijangst overwinnen? Dan ondersteunen wij u hier graag bij!

Rijangst overwinnen

Misschien heeft u uw rijbewijs behaald, maar durft u door rijangst niet meer de weg op. Deze angst kan diverse oorzaken hebben. Tijdens het autorijden kan er angst zijn voor tunnels, snelwegen, rotondes, vrachtwagens of andere factoren.
Wij bekijken samen met u waar de rijangst vandaan komt en hoe u dit kunt overwinnen. Zo kunt u straks vol zelfvertrouwen en veilig de weg op. Onze training stemt zich af op uw persoonlijke angsten, waarbij elke keer een stukje van uw fobie wordt afgebroken. Wenst u hier meer informatie over? Neem dan direct contact met ons op.

Faalangsttraining

Bij Rijzeker Nederland kunt u ook terecht voor een faalangsttraining. Wellicht kunt u wel degelijk goed autorijden, maar haalt u door spanning steeds uw rijexamen niet. Dan kan het goed mogelijk zijn dat er sprake is van faalangst. Dit kan diverse oorzaken hebben. Rijzeker Nederland biedt hulp bij cognitieve faalangst en sociale faalangst. Cognitieve faalangst betreft het presteren onder druk, waarbij sociale faalangst meer te maken heeft met het feit dat eventuele vrienden of collega’s al geslaagd zijn en u nog niet. Onze faalangsttraining is geheel op maat en afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Ook is het mogelijk een faalangst rijexamen bij ons af te nemen.

Opfriscursus autorijden

Bent u al een tijd niet de weg op geweest en bent u dit wel weer van plan? Volg dan onze opfriscursus autorijden. Wij leren u alle facetten, zodat u straks weer veilig en vol vertrouwen de weg op kunt. Waar nodig brengen we samen verbeteringen aan in uw rijstijl. Ook leert u om beter te observeren en situaties in het verkeer te overzien. De trainingen vinden plaats in een lesauto, maar kunnen in overleg ook in uw eigen auto plaatsvinden. Wat mogen wij voor u betekenen?

Zet ons in om uw rijangst te overwinnen

Wilt u direct starten met rijlessen en uw rijangst overwinnen? Heeft u interesse in een faalangsttraining of een faalangst rijexamen? Of wilt u een opfriscursus autorijden volgen? Neem dan direct contact op met Rijzeker Nederland. Wij bieden de beste ondersteuning bij het overwinnen van uw rijangst. Met de hulp van onze vaardige professionals kunt u straks weer vol zelfvertrouwen de weg op. Neem contact met ons op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-37171559 of mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Wij plannen dan snel een afspraak met u in!

rijangst overwinnen

Wij hebben mensen geholpen in onder andere:

rijangst

Back To Top
Call Now Button