skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Maak een einde aan die rijangst

Wil jij jouw rijangst overwinnen? Meld je dan aan bij Rijzeker Nederland. Ik zet alles op alles zodat jij straks weer zelfverzekerd en vol vertrouwen de weg op kunt. Wordt dit je eerste rijles? Of durf je de weg juist niet meer op, terwijl je toch echt wel beschikt over een rijbewijs? Dankzij mijn maatwerk therapieën en rijlessen help ik jou in een korte tijd, persoonlijk en op een bedachtzame manier terug in het verkeer. Waar de oorzaak van jouw angst ook ligt, ik help jou deze te overwinnen. Maak een afspraak met mij en het lukt jou ook je rijangst te overwinnen!

Laat mij je helpen bij het overwinnen van de rijangst

Heb jij een tijd terug je rijbewijs al gehaald, maar heb je inmiddels een bepaalde angst opgebouwd voor bepaalde situaties? Dan is het belangrijk dat jij de juiste stappen zet ten behoeve van het overwinnen van deze rijangst. Veel voorkomende angsten tijdens het rijden zijn:

  • Tunnels
  • Rotondes
  • Stadsdrukte
  • Autosnelweg
  • Vrachtwagens

Weet jij al waar jouw rijangst uit voorkomt? Geef het aan mij door, zodat ik een passende training voor jou kan opstellen.

Rijangst overwinnen

rijschool faalangst rijangst

Waarom het overwinnen van de rijangst belangrijk is

Angsten hebben voor of in het verkeer, kan grote nadelen tot gevolg hebben. Zo kan het ervoor zorgen dat je juist gespannen gaat rijden. Je mist daardoor de benodigde concentratie, alertheid en daardoor de veiligheid. Daardoor kun je een groot gevaar voor jezelf en voor anderen vormen. Een ander nadeel is dat jouw angsten je steeds verder wegdrijven van de weg. Autorijden is voor jou geen plezierig ritje meer, maar een vervelende activiteit, die je het liefste wilt uitstellen, dan wel niet vermijden. Uiteindelijk zul je daardoor helemaal geen deel meer uit durven maken van het verkeer. Dat zou eeuwig zonde zijn. Zeker als je al beschikt over een rijbewijs. Je hebt immers al laten zien dat je het kunt en durft! Kortom, het is tijd om die angsten te overwinnen. Begin jij al te zweten, hyperventileren en te trillen bij de gedachte dat je de weg op moet? Dan is het verstandig mijn maatwerk rijangst training te overwegen.

Zo kun je bij mij je rijangst overwinnen

Ik realiseer voor jou graag een behandeling die naadloos op jou als persoon is afgestemd. Op basis van jouw angst(en) stel ik therapeutische sessies op. Tijdens elke sessie breken we een stukje van jouw fobie af. Daarvoor in de plaats komt zelfvertrouwen. Is de angst verdwenen en durf je de weg weer op? Dan maken van dat ritje een zelfverzekerde en plezierige bezigheid. Op die manier verankeren we deze positieve ervaring, waardoor autorijden voor jou weer iets leuks wordt. We creëren als het ware een nieuwe realiteit. De tijd dat jij bang was voor autorijden en deelnemen aan het verkeer ligt achter ons. We bevinden ons na de therapeutische sessie in een wereld waarin jij autorijden weer leuk en veilig vindt. Mijn therapeutische sessies verlopen geheel gecontroleerd, persoonlijk en zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Neem contact met mij op voor meer informatie hierover.

Jij kunt ook jouw rijangst overwinnen

Vind jij dat het tijd is om jouw rijangst te overwinnen? Meld je dan aan voor mijn therapeutische sessies. Ik weet elke faalangst of andere vorm van angst aan te pakken met een persoonlijke training. Mijn uitgangspunt: jou weer zelfverzekerd, veilig en plezierig de weg op krijgen. Ik zorg ervoor dat je weer kunt genieten van het autorijden. Neem contact met mij op door te bellen naar 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Het overwinnen van jouw rijangst is mogelijk: meld je aan voor mijn therapeutische sessies!

Call Now Button Back To Top