skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Last van rijangst?

Heb jij last van rijangst? Maak dan een afspraak met Rijzeker Nederland. Ik zorg er graag voor dat jij straks weer vol vertrouwen, veilig en zelfverzekerd de weg op gaat. Heb je nog geen rijbewijs? Of beschik je hier juist al jaren over, maar durf je geen deel meer uit te maken van het drukke verkeer? Ik stel graag persoonlijke, maatwerk therapie voor je op. Hiermee help ik jou op een prettige manier en op jouw tempo terug in het verkeer. Heb je al enig idee waar jouw angst voor het autorijden vandaan komt? Maak een afspraak met mij en overwin jouw rijangst!

Rijzeker Nederland biedt helpt mensen met Rijangst in- en rondom Amsterdam, Almere, ’t Gooi, Haarlem en Zaanstreek.

Ontdek de oorzaak van jouw rijangst

Is het jou wel gelukt je rijbewijs te halen, maar voel jij er tegenwoordig niks meer voor om deel uit te maken van het verkeer? Bepaal dan eerst voor jezelf waar deze angsten precies door zijn ontstaan. Op die manier kan ik mijn training perfect afstemmen op jouw rijangst. Vaak leiden de volgende zaken tot angsten voor en in het verkeer:

  • Tunnels
  • Rotondes
  • Stadsdrukte
  • Autosnelweg
  • Vrachtwagens

Staat de oorzaak van jouw angst er nog niet tussen? Geen probleem. Wat de reden ook mag zijn van jouw afkeer van autorijden, ik ontwikkel een passende en persoonlijke training die jou weer zelfverzekerd, veilig en met plezier de auto in krijgt.

Rijangst

rijschool faalangst rijangst

Gevolgen van rijangst

Naast dat rijangst erg vervelend is voor jouzelf, kun je er ook anderen mee in gevaar brengen. Rijden met angst zorgt er namelijk voor dat je gespannen gaat rijden, minder alert en veel minder geconcentreerd. Met als gevolg dat je jezelf en anderen in gevaar brengt. Bovendien geldt: hoe langer je van de weg blijft, hoe minder groot de kans is dat je ooit weer deel zal uitmaken van het verkeer. Je begint autorijden steeds vervelender en enger te vinden, terwijl het eigenlijk een leuke en veilige activiteit zou moeten zijn. Moet je ergens naar toe? Dan zul je er waarschijnlijk alles aan doen om maar niet met de auto te hoeven rijden. Ontzettende zonde dus van jouw rijbewijs! Laat mij jou weer de weg op helpen. Vol zelfvertrouwen, plezier en veiligheid. Wil jij niet meer hyperventileren, zweten en trillen bij de gedachte aan autorijden? Meld je aan voor mijn rijangst training!

Hoe kom je van je rijangst af?

Wat mijn training zo bijzonder maakt, is dat ik deze perfect afstem op jouw persoonlijke angsten. Zo richten onze therapeutische sessies zich snel en grondig op het verkeerspunt dat jij lastig vindt. Bij elke therapeutische sessie breken wij gezamenlijk een stukje van jouw fobie af. Omdat er op die manier steeds meer ruimte ontstaat voor zelfvertrouwen, groeit jouw zelfverzekerdheid enerzijds, terwijl jouw onzekerheid krimpt anderzijds. Autorijden wordt zo voor jou weer een veilige en plezierige activiteit. Durf en kun jij na onze sessies de weg weer op? Dan doen we dat meteen, om deze positieve rit te verankeren als de nieuwe realiteit. Wil jij ook weer genieten van het autorijden? Zonder belemmerende rijangst? Maak een afspraak met mij voor mijn persoonlijke, therapeutische sessies, die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Gratis intake gesprek voor rijangst therapie

Wil je graag meer weten over de rijangst therapie van Rijzeker Nederland? Neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek brengen we jouw situatie in kaart en vertel ik meer over mijn rijangst therapie. Vervolgens kunnen we beginnen met verhelpen van jouw angst. Voor je het weet zit je zonder rijangst in de auto en kun je weer gaan en staan waar je wil.

Contact opnemen met Rijzeker Nederland

Heb jij genoeg van jouw rijangst? Kies dan voor mijn therapeutische sessies. Wat de reden van jouw angst ook mag zijn, we vinden samen de kern van het probleem om het vervolgens doelgericht aan te pakken. We houden eerst een gratis intake gesprek waar ik je meer vertel over de rijangst therapie. Je kunt een afspraak met me maken door te bellen naar 06-37171559 of te mailen naar info@rijzeker-nederland.nl. Samen maken wij een einde aan jouw rijangst. Zodat jij straks weer vol vertrouwen en zonder rijangst de auto instapt.

Call Now Button Back To Top