skip to Main Content
06-37171559 info@rijzeker-nederland.nl

Het is tijd jouw rijangst te overwinnen in de Zaanstreek

Heb je last van rijangst? Of houdt faalangst je tegen om je rijbewijs te halen in de Zaanstreek? Ik bied therapie aan waardoor jij je rijangst kunt overwinnen. Middels mijn faalangsttraining haal ik op een persoonlijke en bedachtzame manier faalangst weg bij volwassenen. In het verleden hielp ik al veel mensen met rijangst in oa Zaandam, Volendam en Purmerend.

Faalangst of examenangst bij je rijexamen

Er bestaan verschillende varianten van faalangst. Ben je gezakt voor je rijexamen? Maar denk je dat het ligt aan faalangst? Om ervoor te zorgen dat je je rijbewijs in Zaanstreek haalt, moet er iets worden gedaan aan jouw faalangst.

Ik ben verschillende soorten faalangst tegengekomen die mensen weerhoudt van het behalen van hun rijbewijs:

  • Motorisch
  • Cognitief
  • Sociaal

Sommige volwassenen krijgen op latere leeftijd pas last van faalangst of rijangst. Neem contact met mij op om jouw situatie te bespreken. Vervolgens kan ik je meer vertellen of mijn rijangst trainingen en faalangst trainingen en welke training geschikt is voor jou.

Zaanstreek

Oplossingen voor faalangst en examenangst

Wordt jouw zelfvertrouwen geremd door motorische faalangst? Dan geef ik jou de tijd en ruimte om bepaalde verkeerssituaties veelvuldig te oefenen. Hierdoor raak je steeds meer vertrouwd met deze situaties. Daarnaast geef ik mijn lessen in een automaat. In dit type auto hoef je een stuk minder handelingen te maken. Als je presteren onder druk erg lastig vindt, kan het zijn dat je last hebt van cognitieve faalangst. Ik haal de cognitieve rem weg, zodat iedereen zelfverzekerd door het examen komt. Heeft voor jouw gevoel iedereen in de Zaanstreek het rijbewijs al gehaald? Of denk je dat iedereen teleurgesteld in jou is, als je het rijbewijs niet in één keer haalt? Dan lijd je wellicht aan sociale faalangst. Voor alle soorten faal- of examenangst zijn passende oplossing. Ik help je graag door een oplossing te bieden.

Rijangst in de Zaanstreek overwinnen

Wist je dat er iedereen met rijangst een passende oplossing is? Zo is hypnotherapie een zeer geschikte manier om rijangst te overwinnen. Denk jij dat hypnotherapie jou iets te zweverig is? Niets is minder waar. Met hypno therapie word je veilig en beheerst in een trance gebracht. Zo kan ik met hypno therapie jouw onzekerheid afbreken en jouw zelfvertrouwen laten groeien. De rijangst training in de Zaanstreek begint met het blootleggen van de kern van jouw rijangst. Uiteindelijk gaan we ook samen de weg op. Uiteindelijk ben je weer helemaal vrij om de weg op te gaan. Zonder rijangst ben je weer mobiel en kun je gaan en staan waar je wilt.

Vrijblijvend intake gesprek voor rijangst training

Heb je interesse in mijn faalangst- of rijangst trainingen in Zaandam, Purmerend, Volendam of ergens anders in de Zaanstreek? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend intake gesprek voor mijn therapeutische sessies. Bel naar 06-37171559 of stuur een e-mail naar info@rijzeker-nederland.nl. Ik help je veilig, snel en vertrouwd jouw rijangst te overwinnen. Neem daarom snel contact op zodat we snel kunnen beginnen met de faalangst- of rijangst training in de Zaanstreek.

Call Now Button Back To Top